Da var kurs nr to over. Nettflex, Hønefoss for Siv Karen og Vidar.

Vi møttes over en kaffe denne uken hjemme hos Siv Karen hvor vi ble servert kaffe/te og frukt. ( veldig hyggelig)
Jeg har valgt i siste innlegget å la Siv Karen og Vidar skrive selv litt om opplevelsen av kurset.

Siv Karen:

siv-karen-november-2016
Da går vi inn i siste uke på kurs med Elisabeth  Denne gangen har jeg gått 2 kurs etterhverandre, som jeg tror var veldig lurt. Elisabeth har lært meg mye om både kosthold og trening. Er virkelig kjempefornøyd med kursledern ?

I forhold til kurs jeg har gått før så føler jeg at jeg er mer klar for varig livsstilsendring nå i litt mer voksen alder. Jeg er veldig nøye med å få i meg mat i løpet av dagen ( før fikk jeg i meg kanskje 3 måltider). Lørdagen er min kosedag. Det betyr ikke at jeg fråtser i snop og mat, men at jeg kanskje spiser litt mer av den gode lørdagsmiddagen og unner meg noen glass med brus? . Det er sundt med 1 dag som du skeier ut litt. Men viktig at det ikke blir flere da det er vanskelig å gå tilbake til hverdagen igjen.

Jeg har trua på meg selv at dette her skal jeg klare å fortsette med- min nye livsstil. Og til de av dere som er skeptiske til hva vi spiser, så kan jeg fortelle dere at det er helt normal mat.

3 hovedmåltider- frokost,lunsj og middag, pluss 2 mellommåltider og en lett kveldsmat. Grønnsaker er viktig!

Jeg er klar for å stå på egenhånd ( seff med GR i ryggen hvis jeg trenger det).

Til slutt vil jeg takke kursleder Elisabeth for alle hjelp, inspirasjon og mange gode tips og råd.

 

Vidar:

Vidar spinning 1

Jeg hadde aldri gått på Grete Roede kurs før, bare hørt snakk om det. Nå har jeg altså gått to kurs og er veldig fornøyd med både resultatet og egen innsats.

Nettsiden hvor man registrerer å prøver holde kontroll er for min del veldig fin. (www.roede.com)
Det er veldig bra å se hvor man ligger i forhold til inntak av kalorier, ut ifra menyen jeg har fulgt.
Det har også gitt meg noen ahaopplevelser igjennom kursene skal jeg si dere 🙂

Bøkene man får er også fine å lese i, slå opp i hvis man lurer på noe. Den ligger på kjøkkenbenken for tips, inspirasjon i tillegg til å lese på Roedemagasinet og på nettet og Grete Roede sin egen nettside har jeg brukt bøkene mye.

Alltid greit med tips på hva som er bra å spise, og gode tips og råd til de forskjellige måltidene. Det var det jeg trengte for å komme igang med både endringene mine, og ikke minst for motivasjonen. ( gode tips og råd har jeg også fått av kurslederen Elisabeth)

Det jeg har lært mest om er jo antall måltider, tips til hva jeg kan spise til f.eks mellommåltider, veie mat for å se hvor mye jeg skal ha osv. Rett og slett nye vaner i forhold til meg som fungerer for meg.
Drikker godt med vann, vanlig mat og regelmessig spising er viktig for meg for at ikke jeg skal skal fortsette å gå ned, men også for å komme i mål.

 

Så nå får en bare fortsette. Ingen grunn til å slutte nå, se om jeg klarer komme meg litt lengre ned i vekt, men på egenhånd. Ser det er fortsatt mye å gå på før jeg er i mål, men med verktøyet jeg har fått nå vil jeg fortsette med stor motivasjon. ( vurderer “Roede Hold Vekten” når den tid kommer)

 

Så vil jeg som kursleder si at jeg utrolig imponert, og stolt av både Siv Karen og Vidar. To kurs er gjennomført, stor motivasjon hele veien, og i tillegg til resultatene osm har kommet i både kg, nye vaner og inn i cm så er det ikke “bare bare” å stå frem slik som de har gjort ( begge er godt kjent i Hønefoss)

Gjennom kursperioden etablerer man et variert kosthold og spiser regelmessig måltider hver dag .Man blir bevisst på eget sukkerinntak, etablerer gode treningsrutiner ( ikke sant Siv K og Vidar?) ja og en større bevisshet på å prioritere egne behov.

 

Tusen takk Siv Karen og Vidar for to flotte nettflex kurs med dere.
Husk, jeg er her når når dere skal over i neste fase med Roede Hold Vekten kurs 🙂
eb_gode-venner_1000x650
*E*

Comments

Kommentarer