Ny uke på kurs er over. Siv Karen og Vidar er godt igang og innsatsen er det ingenting å si på.

I går kunne jeg faktisk legge ut en video på min Roede-kursleder side av Siv Karen som snakker om sine resultater på kurset. Videoen kan du se her: Roede Kursleder Elisabeth Bang

Resultatet for Siv Karen frem til idag er ned 7,3 kg og hele 33 cm på hele kroppen. FANTASTISK. Vidar er også godt igang. Minus 2 kg var resultatet og målet denne uken, i tillegg til regelmessige måltider og treningen er målet å spise mer fisk (det skal selvfølgelig følges opp via rapport og møte neste uke).

Vidar spinning 1

Vidar er også godt igang. Her fra en spinningtime i går ettermiddag 🙂

Jeg leser på Facebook at de er så flinke til å gå turer i lokalområdet. Drar med seg flere kjente fjes, kommer seg ut i skog og mark. Med det været som har vært de siste par ukene, så må jo resultatet bli bra. Her er noen bilder fra siste turen. Rundt Storflåtan. ble over 13 km. Jeg fikk ikke vært med denne gangen, men neste tur folkens, den vil jeg også være med på

Av egen erfaring vil jeg jo kanskje si at det var motivasjonen jeg slet mest med etter første og litt ut i andre kurset som jeg selv gikk, men Siv Karen og Vidar er kjempemotiverte og det er så utrolig gøy å følge de på kurset.

Hva er egentlig motivasjon? Og hvor får vi den fra?

Du trenger ikke være topp motivert for å ta de gode valgene i øyeblikket, men lysten til å oppnå gevinsten og fordelene driver deg fremover og gjør at du likevel tar de gode valgene. Jeg spør alltid mine kursdeltakere. Hva er DIN motivasjon for kurs? Min motivasjon var at jeg fikk barn, ville ned noen kg (ble mange kg ned) for rett og slett føle meg vel, orke mer i hverdagen. I tillegg var jeg også litt “tøff i trynet” en kveld hjemme for 3 år siden. Sa da til min kjære: “for å klare å trene må jeg ha et mål, kanskje et løp” Ja, det fikk jeg jo. KK løpet, 5 km som jeg løp første gang i 2014.
Noen ønsker å komme inn i bunaden sin,  andre vil ned noen kilo etter fødsel, eller som meg  – jeg ville ned noen kilo rett og slett for å føle seg mer vel.

Det er jo DET som er så bra med Grete Roede filosofien

Den er like sunn som den er enkel, og ikke minst – den er holdbar. Små endringer gir gode resultater og ALLE matvarer er lov. Det er et helhetlig konsept som handler om hele deg. På Rode-kurs lærer du hvordan du går ned i vekt og legger om til en sunnere livsstil.

Dette har både Vidar og Siv Karen lært seg på kurs 1. Så på kurs nummer 2 blir fokuset å holde på de gode sunne vanene de lærte seg på første kurset. Være helt sikker på at det sitter.

Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Nå er høsten her, knallvær har det vært de siste par helgene, og med det er det jo bare komme seg ut på tur? Selv har jeg hatt noen rolige turer i skog/mark.

meg

Vurderer du et Roede-kurs på nett? Sjekk ut min side da vel, Kursleder Elisabeth Bang. Jeg har oppstart på nye kurs hver uke.

Ha en strålende høstdag!

Hilsen Elisabeth

Comments

Kommentarer