Datoen er 12. september – nå har vi startet på veien videre til det som nå skal bli en varig livsstilsendring for to av mine kursdeltakere.

I 8 uker uker fremover skal vi følge Siv Karen og Vidar, begge fra Hønefoss, som er igang med kurs nummer 2 hos meg. Av erfaring vet vi at det tar tid å etablere nye vaner og gjennom dette kurset skal vi bli sikre på at innarbeidede gode sunne vaner har kommet for å bli. Første kurset ble startet i vår og fullført igjennom sommeren.

Roede Nettflex

Jeg har nettflex kurs i Hønefoss. Dette er vårt mest fleksible kurs hvor vi kombinerer nettkurs og personlig møte. Vi har igjennom dette kurset valgt å sette opp møter annen hver mandag, men med rapport innlevering til meg hver uke. OG ikke minst – blogg en gang i uken hvor vi fortelle hvordan det går.

Siv Karen

Er 46 år, gift, har 2 voksne gutter + en voksen stedatter. Hun jobber som butikkleder på Bilxtra i Hønefoss, og har en liten bi- jobb for Hønefoss Ballklubb (A-lags kamper).

– Grunnen til at jeg meldte meg på Roede-kurs før sommeren var først og fremst at jeg vet det gir resultater, da jeg har gått kurs før (5-6 år tilbake). Denne gangen har jeg valgt å gå 2 kurs etter hverandre, for at det skal være sikrere at den nye livsstilsendringen sitter! Jeg har fortsatt igjen mellom 10-13 kg å gå ned. Fordelen med Grete Roede er at du faktisk spiser normal mat som du kan leve med resten av livet. Det er bare det å få i seg nok mat, lite og ofte:) hele 5-6 måltider pr dag.

Vidar

Er 52 år, singel, bosatt i Hønefoss, har jobbet i staten i over 30 år.

– Jeg melde meg  på kurs for å lære litt om ernæring. Hva som er bra og ikke så bra å spise, hva man kan spise, når og hvor mye. Og som bonus – gå ned noen kilo. Motivasjonen er at det nærmer seg jul, dressen skal på, men den har dessverre krympa i skapet, så nå må jeg krympe litt.

Av egen erfaring både med vekttap, og som kursleder vet jeg at det ikke finnes noen quick-fix. Her må vi brette opp ermene og jeg gleder meg til fortsettelsen med så flinke motiverte deltakere som Siv Karen og Vidar er. Utstyrt med kursbøker, hver sin kokebok, målebånd for ikke snakke om god motivasjon – er vi nå klare 🙂

FullSizeRender

Jeg gleder meg til fortsettelsen – motivasjonen er så på topp.

De er flinke til å dra hverandre med på turer både i ukedagene etter jobb og i helgene. Jeg har selv fått gleden av å bli med de på tur til Mørkanga. Jeg må faktisk innrømme at det ble en mye tøffere tur en jeg hadde forestilt meg, men utrolig artig. Godt humør hele veien, fint vær og deling av appelsin på toppen. Ja, for ikke å snakke om Pokémon fangst på turen ned igjen 🙂 Fantastisk natur, her har dere en smakebit på noen av de fine bildene vi tok på turen.

Siv Karen og Vidar kan dere følge her på bloggen min med oppdatering en gang i uken. I tillegg til at de skal prøve seg litt selv med “videoblogg” fra min Facebookside. Gå gjerne inn på Facebook og følg meg: Roede Kursleder Elisabeth Bang.

Hver uke legges ut tips og oppskrifter i tillegg til oppdatering om Siv Karen og Vidar. Lik og kommenter gjerne. Vær med på å heie de frem!

Har DU planer om nettkurs eller Nettflex i Hønefoss og omegn?
Ta en titt på kursoversikten min, jeg har kursoppstart hver uke.

Hilsen Elisabeth

Comments

Kommentarer