En liten oppdatering siden siste blogginnlegg. Husker dere Siv Karen og Vidar? De gikk på Nettflex kurs hos meg i Hønefoss høsten 2016.

Jeg har fulgt med på Siv Karen og Vidar siden de sluttet på kurs hos meg og det er så gøy å se nye vaner på plass hos de begge. Flinke til å oppdatere på Facebook, og nå har jeg også fått tilsendt et bilde av Siv Karen tatt på en treningsøkt denne uken.

Livet etter Grete Roede kurs

Ja, nå har det gått noen måneder siden jeg avsluttet siste Roede-kurs. Og det går faktisk veldig greit. Jeg er veldig bevist på å få i meg nok mat og ikke minst flere mellommåltider i løpet av dagen. Jeg teller faktisk timer og det fungerer godt for meg. Jeg har ikke gått opp i vekt siden jeg avsluttet Roede-kurset, men heller ikke gått ned. Vekta er stabil! Dette er noe jeg skal jobbe med nå fremover – for å få kiloene ytterligere nedover. Jeg er kjempemotivert for å fortsette med nye sunne vaner og det kommer til å syntes på vekta, det er jeg overbevist om. Jeg har også fullført et 8 ukers PT kurs og et godt i gang med nummer 2. Trodde ikke jeg skulle komme til å si dette – MEN trening er faktisk gøy!
– Siv Karen –

Siv Karen i full gang på trening.

Jeg kommer tilbake med oppdatering om Vidar om litt.
Vi har alle tre snakket om det en stund, men nå skal vi gjøre alvor av det. Når snøen blir borte til våren skal vi gå opp Vikersundbakken. Det blir spennende å teste formen på oss alle tre. Planen, og bilder av dette kommer. Siv Karen og Vidar, nå er det altså skrevet i sort/hvitt her – så nå er det ingen vei tilbake.

Det er søndag, og neste ukes planlegging er i gang. Jeg har en ukeplan hengende på kjøkkenet. Her legges det inn alt av aktiviteter, for med to små barn skjer det jo litt. I tillegg er ukens middager planlagt etter Grete Roede sin “Ukes meny” som legges ut på Facebooksiden min.

Planlegging er GULL verdt. Noe jeg ikke får sagt ofte nok til mine kursdeltakere. Den berømte “tidsklemma” blir holdt på avstand når jeg klarer planlegge ukene sånn som dette. Jeg har mer fokus på både barna og meg selv, og resultatet er mindre stress i hverdagen.
Denne gangen har jeg valgt å lage rundstykker fra miksen fra Det glutenfrie verksted. Jeg elsker disse miksene (kjøpte min på Meny i går). De er rasket å lage og barna elsker dem. Siden det er vinterferie, men fortsatt SFO og barnehage, så lovet jeg litt ekstra kos i matpakkene – altså rundstykker denne uken.
Middagstips som nevnt over, og andre gode råd legger jeg ut hver uke ut å min Facebook side: Roede-kursleder Elisabeth Bang. Følger du den får du også mange andre gode råd og tips. Neste ukes middagstips, for uke 8, ligger allerede ute. Kanskje finner du noe som frister?
enker du fortsatt å melde deg på et Roede-kurs, men føler at tiden ikke strekker til? Hva med et NETTKURS? Jeg har oppstart hver eneste uke. Eller kanskje et ekspress kurs før påske? Er du eventuelt ferdig med å gå ned kiloene, og nådd målet ditt, men bare vil holde vekten? Se alle mulighetene du har her:  Kursleder Elisabeth Bang

Comments

Kommentarer