Nok en uke gjennomført, vi nærmer oss slutten av kurset. Dvs det er noen uker siden dette bilde ble tatt og jeg tar meg selv i å tenke litt over nå hvor langt begge har kommet bare på disse ukene.
Siv Karen som har kjøpt seg personlig trener timer, og som gleder seg til å gå på trening, og Vidar som nå trener spinning før jobben på morningen i tillegg til endringene med måltidene 🙂

Så gøy å følge motiverte flinke deltakere som Siv Karen og Vidar.

 

siv-og-vidar-forside-bilde-4

De gir i rapportene sine ærlige tilbakemeldinger om hvordan det går, både for sin egen del og de rundt seg. Vi har holdt på i to kurs nå, og som jeg har skrevet tidligere blir det vanskeligere og vanskeligere å holde motivasjonen oppe når kg. kanskje stopper litt opp, og ikke minst når det skjer veldig mye rundt ( Vidar, som stadig er ute reiser med jobben f.eks. ) men det skal Vidar ha, jeg la ut en video denne uken på min facebookside og da viser han hvordan han har lagt det opp hjemme med tanke på holde de nye vanene og menyvalgene.
Denne uken er ikke Vidar på nett, så det er kun Siv Karen som har sendt meg rapport men hun kan samtidig fortelle litt om seg, sitt og sin hverdag.

Videoene av Siv Karen og Vidar kan du se på min Roede Kursleder side her: Roede-Kursleder Elisabeth Bang

 

Siv Karen

Ennå en uke er over og jeg føler meg freshere for hver uke som går. CM rundt livet har kommet seg ned på 2 sifret ( kan ikke huske sist og jeg er glad for det)
Det merkes også veldig godt på bukse str.
Min dag består av frokost blanding til frokost. Deretter Wasa Sandwich før lunch.
Lunchen består av 2 fullkorn polarbrød med pålegg ( helst hamburgerrygg).
På tampen av arbeidsdagen blir det en skyr vanilje med musli før det bærer hjem til middag.
Til middag har vi fortsatt “godt levert” ( link her) Det er utrolig deilig å slippe tenke, bruke tid på planlegging i en hektisk hverdag og jeg liker godt hva “godt levert” har å tilby meg og min familie.
Kveldsmaten kan bestå av yoghurt med musli, 1 polarbrød med pålegg, eller wasa sandwich. Kommer litt ann på dagsformen og hvor mange kalorier jeg har spist før på dagen.
Det går gjerne i samme tralten, men det fungerer godt for meg. Spiser jeg for lite frukt tar jeg 2 glass multijuice f.eks.  Jeg klarer tilpasse meg, og kommet inn i en rytmen som fungerer for meg.

Treningen jeg har startet opp med er kjempegøy. Gleder meg til hver trening, tenk det, selv om det gjør vondt i hele kroppen, men den stølheten har jeg hørt skal gå over etterhvert, hehe.
siv-karen-uke-6

 

Det er fra nå og utover at jeg pleier forberede mine kursdeltakere litt veien videre. På tide tenke litt over hva de ønsker fremover.
Har de kommet i mål med sitt vekttap? Sitter de nye sunne vanene?

Hold vekten kurs er for deg som har nådd trivselsvekten og ønske holde den over tid.
Dette er helt klart den beste investeringen du kan gjøre for å beholde vekttapet, slik at ikke innsatsen du har gjort er forgjeves (Grete Roede)

 

Roede Hold vekten kurs kan man lese om her:Roede Hold Vekten

Siv Karen velger i første omgang fortsette på egenhånd og registrere i Roedes vektklubb en stund.
Hun sier selv hun er såpass godt inn i nye rutiner og måltidsrytme og ikke minst trening nå og kommer evt. tilbake til meg for et Hold Vekten kurs når hun har nådd målet hun har satt seg på egen hånd og det støtter jeg henne på, hun vet hvor jeg er om utfordringene med kosthold skule bli for store 🙂

Tenkte avslutte ukens blogg med å legge inn bilde av søndagens baking med jentene mine, i tillegg til at disse er kjekke fryse, ha på dager for det for min del med denne berømte tidsklemma med turning, trening, kjøring, henting og bringing.
Pleier jo lage rundstykker, men denne gangen lagde vi innbakte pølsehorn med rundstykkemixen fra det glutenfrie verkstedet. Når vi gikk tom for grillpølser ble det noen ekstra rundstykker.

Samme fremgangsmåte som om du skulle hatt rundstykker, følge pakkens anvisning, også kjevler ut deigen til en rund pizza isteden for rundstykker, del opp i pizzastykker og rull et stykke av hver rundt pølsene. ( barndomsminne altså)
Jeg pleier ha litt salat ved siden av når jeg spiser disse. Hva med en gresk salat ved siden av? Har en veldig god en fra Grete Roede som jeg har blitt veldig glad i. Oppskriften finner du her: Gresk salat fra Grete Roede

 

polsehorn

Nå er det helg 🙂

Elisabeth

Comments

Kommentarer