Da er vi godt inn i ny uke og som kursleder er det veldig gøy å lese rapportene til både Siv Karen og Vidar for uken som har gått. De er begge godt inn i nye rutiner når det gjelder både mat og planlegging, vi er derfor enig om at når vi treffes hver 14 dag, så blir det for å trene sammen. Stedet denne gang er Hønefoss stadion.

Ja, det finnes mange dårlige unnskyldninger for å skulke treningen, men det finnes langt flere grunner til å gjøre det stikk motsatte!

Vi fikk pratet litt og jeg ble oppdatert på hvordan uken hadde gått. Det ble også tid til litt utenomprat om helgen og en tur som Siv Karen hadde vært på. Humøret steg, og her er vi klare for trening 🙂

gode-venner

Det ble lagt opp til en treningsøkt som passet godt for begge to – uavhengig av hvilket nivå de var på. Disse øvelsene skal fint kunne gjøres med egen kroppsvekt og hvor som helst. Ok, kanskje ikke spensthoppene på tribunen, men oppvarmingen og styrketreningen.

Dagens treningsprogram

  • 10 min rolig jobb/ rask gange- oppvarming.
  • Styrketrening; 5 øvelser x 3 runder (avsluttet som vist under av Vidar som trener spensthopp opp tribunen på stadion).
  • Knebøy
  • Utfall
  • Sideskyv
  • Spensthopp Burpees. ( ned i armhevposisjon, reis opp-spensthopp)
  • Stjernehopp
i-gang-siv

Her er Siv Karen i gang med øvelsen “sideskyv”.

Som kursleder er jeg kjempe imponert over innsatsen til både Vidar og Siv Karen. De viser topp innsats hele veien og det gir resultater.

Vidar om denne uken

“Uka har gått bra, har hold måltidene som jeg skal; 3 hovedmåltider, 2 mellommåltider + kveldsmat. Jeg registrerer inn maten etter hvert måltid. Drikker også en del vann. Målet er å trene 3 økter i uka; mest spinning på høsten, vinter å vår. For å få til 3 økter i forrige uke måtte jeg på fredag stå opp kl. 05:15. Satt på spinning sykkelen kl. 06:05 og ferdig trent kl. 07:00 – så på jobb, men en knallstart på helgen vil jeg si. Er også godt inn i nye rutiner, holder meg til de oppsatte kaloriene p,er dag og har så langt gått ned 6,1 kg og 35 cm på hele kroppen. Det er ikke alltid jeg får i meg de tilmålte gram grønnsaker som er anbefalt, men det er mitt neste mål nå – i tillegg å holde på de gode vanene”.

Siv Karen om denne uken

“Uken har gått kjempebra. Føler jeg har kontroll på maten. Jeg får levert mat og Roedemeny fra Godtlevert.no hver uke – noe som hjelper meg med planlegging av middagene i ukedagene. Jeg har hatt en fantastisk tur til Årdal i helgen med gåtur til Alvdalen. Turen gikk også veldig fint med tanke på planlegging av mat – noe jeg også er veldig fornøyd med”.

Skal avslutte med en tur også dette kurset.  Vurderer Vikersund bakken, der har ingen av oss vært før. Noen andre forslag?

Vurderer DU et Roede Kurs på nettet? Sjekk ut min side da vel, Kursleder Elisabeth Bang
 Jeg har også en Facebookside hvor det hver uke legges ut tips og oppskrifter.  Liker du FB-siden min får du også disse tipsene.

Comments

Kommentarer